Körutazás: Török Riviéra

Utazás azonosító száma: 37830

Legjobb török utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték

Körutazás Török Riviéra last minute olcsó akciós körutak

Török körutazás leírása

1. NAP Repülés Antalyába
Repülés Törökországba. A helyszínen magyarul beszélő idegenvezetőnk üdvözli Önt, és elkíséri a hotelbe. Szállás Antalya környékén, Belekben vagy Kemerben három éjszakára.

2. NAP Környék felfedezése és szabadidő vagy fakultatív program
Kollégánk frissítő welcome koktéllal fogadja Önt, valamint minden fontos tudnivalót és érdekességet elárul az előttünk álló napokról. Felfedezzük a
környéket egy kirándulás keretében. Ezt követően töltse kedvére az időt, vagy válasszon fakultatív programlehetőségek közül! Szállás Belekben vagy Kemerben.

3. NAP Antalya és vásárlás
Ezen a reggeli után napon Antalyába látogatunk, amely a Török Riviéra egyik legszebb városa. A Taurus hegység gyönyörű csúcsai és a régióra jellemző buja növényzet csodálatos látványt nyújtanak. Közös városnézésre indulunk. Látogatást teszünk a Karpuzkaldiran vízesésnél. A séta folyamán lehetőségük lesz vásárolni. Ezenkívül alkalmunk nyílik meglátogatni egy ékszer- és egy bőrmanufaktúrát, ahol kedvező áron juthatnak a török kézművesipar remekeihez. Szállás Kemerben vagy Belekben.

4. NAP Pamukkale
Kijelentkezés a hotelből, és továbbutazunk Pamukkáléba, mely az UNESCO-Világörökség része. A név eredetileg Gyapotvárat jelent, amelyhez csodaszép völgyeken át vezet az út. Pamukkale híres hófehéren csillogó mészkőteraszairól, melyek vakító fehérsége kiemeli a bennük megálló víz türkizkékjét. Ez a lenyűgöző természeti csoda már az ókorban vonzotta az embereket gyógyító ereje miatt. Lehetőség lesz fürdésre a hotel híres termálvízében. Szállás Pamukkáléban.

5. NAP Hierapolis
Folytatjuk körutazásunkat. Megtekintjük a pamukkalei mészkőteraszok felett húzódó Hierapolis város fenséges romjait, amelyet a Kr. e. 2. században alapítottak, és a Római Birodalomban élte fénykorát. Itt találhatóak az impozáns római színház romjai 50 soros nézőterével. Csodálatos látványt nyújtanak az ókori fürdő maradványai és a szőlős lankák észak felé. Utunk folytatása során Antalya felé áthaladunk a festői szépségű Taurus hegységen. Útközben meglátogatunk egy szőnyeggyárat, ahol megismerhetik a török szőnyegszövés egész folyamatát (a nyersanyag – selyem, pamut és gyapjú – előállításától egészen a végtermékig). Szállás Antalya környékén, Kemerben vagy Belekben 3 éjszakára.

6. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Ezt a napot a szállodában töltheti és kihasználhatja a szabadidős szolgáltatásokat, élvezheti a nyugodt pihenés gondtalan pillanatait, az aranyló napsütést és a káprázatos tenger látványát. Ha van kedve, válasszon fakultatív kirándulások közül. Szállás Kemerben vagy Belekben.

7. NAP Szabadidő vagy fakultatív program
Ezt a napot a szállodában töltheti és kihasználhatja a szabadidős szolgáltatásokat, élvezheti a nyugodt pihenés gondtalan pillanatait, az aranyló napsütést és a káprázatos tenger látványát. Ha van kedve, válasszon fakultatív kirándulások közül. Szállás Kemerben vagy Belekben.

8. NAP Hazautazás Magyarországra
A reggeli után a busz az indulás függvényében viszi ki Önöket a repülőtérre. Életre szóló élményekkel gazdagodva érkezünk haza Budapestre.

FONTOS INFORMÁCIÓK
Javasoljuk a Kultúracsomag megvásárlását, amivel megkapja az alap programhoz tartozó belépőket, és idegenvezetést. Tájékoztatjuk kedves utasainkat, hogy az útlevélnek érvényesnek kell lennie a visszatérés napjától számított minimum 6 hónapig! Fakultatív programok vásárlására a helyszínen nyílik lehetőség, helyi szolgáltatók szervezésében. A programváltoztatás jogát fenntartjuk! A programok sorrendje változhat, fel is cserélődhetnek! A program Kemerben is kezdődhet, és akkor Belekben ér véget, de fordítva is lehetséges! Az egyes időpontokon a csoportok indulásához min. csoportlétszám szükséges.

Az ár tartalmazza

Repülőjegy oda-vissza Repüléshez kapcsolódó szolgáltatások Feladott poggyász, kézipoggyász, repülőtéri check-in. Repülőtéri illetéket Transzfereket: Modern, légkondícionált buszokkal. Szállást 4 és 5 * nívós hotelekben svédasztalos reggelivel Vacsorát az utazás teljes ideje alatt Magyar nyelvű csoportkísérőt

Egyéb

Foglalási díj: 2.900 Ft/fő Baleset- és poggyászbiztosítás: 4.520 Ft/fő Egyágyas szoba felár (külön szoba igénylése, illetve egyedül utazó ügyfelek esetén): 34.990 Ft/fő

Amiket ajánlunk Önnek

Útlemondási biztosítás: 1,5 % a teljes díjnak.
Kultúracsomag (tartalmazza az alap kirándulásokhoz tartozó belépőket, idegenvezetést és ebédeket a 3, 4, 5. napon): 34.990 Ft/fő
Fakultatív programok: a helyszínen foglalhatók, pontos információ a helyszínen kapható. Minimum létszám szükséges a programok megrendezéséhez.

Fakultatív programok

Hamam (török fürdő) 35€/fő
Myra és Szent Miklós templom (ebéddel, egész napos, az ár Kemer környéki hotelből történő indulásra vonatkozik) 55€/fő
Myra és Szent Miklós templom (ebéddel, egész napos, az ár Belek környéki hotelből történő indulásra vonatkozik) 65€/fő
Manavgat hajókirándulás (ebéddel, egész napos) 45€/fő
Aspendos és Manavgat hajókirándulás (ebéddel, egész napos) 55€/fő
Zöld kanyon (egész napos, ebéddel) 55€/fő
Alanya 55€/fő
Sema (dervistánc) 20€/fő
Olympos felvonóval és Ulupinar (ebéddel, egész napos) 55€/fő
Perge ősi városa és Archeológiai Múzeum (egész napos ebéddel) 55€/fő
Aquarium és Archeológiai Múzeum Antalya (egész napos, ebéddel) 55€/fő
Ebéd 15€/fő
Minimum létszám (10 fő) szükséges a fakultatív programok megrendezéséhez. Nem biztos, hogy mindegyikre sor fog kerülni, ez egy tervezet, pontos információ a helyszínen kapható.
Utazás azonosító száma: 37830 (Ha érdeklődik a szálloda felöl, akkor ezt a számot tudassa velünk!)
Török utazások indulási időpontjai, kalkuláció
Kérjük, várjon amíg az ajánlatok megjelennek!
Kérdése van? +36 1 785 84 92