Belek üdülés Rixos Premium

Utazás azonosító száma: 35572

Legjobb török utazás

  • Indulás:
  • Ellátás:
  • Szobatípus:
  • Részvételi díj: 0 -tól + illeték

Törökország Belek Rixos Premium török üdülés
török utazás, utak, nyaralás.

Felkvése

Belek büszkélkedik azzal a luxus hotellel, amelyhez kevés fogható van az országban, sőt a világon! 2005 óta fogad vendégeket, és a hatalmas, mintegy 400 ezer m²es területén fantasztikus ötletek váltak valóra. Az épületek alatt és mellett csónakázótó, a főbejáratnál egy Las Vegas-t idéző szökőkút, amely esti fény- és lézershow-val kápráztatja el az itt pihenőket. Kb. 500 m hosszú saját, homokos strandszakasz tartozik a hotelhez. Belek központja kb. 6, a repülőtér pedig kb. 43 km-re van.

Szolgáltatásai

A főétteremben, a legkülönbözőbb kulináris zónák szerint elhelyezett pultokon, büférendszerben tálalt ételekkel várják a vendégeket. Ezen kívül van több a la carte étterem (pl. az alsó szinten 5 féle gyorsétterem) és rengeteg bár. A „Párizsi Udvar” egy bevásárlóutca színes választékával és forgatagával nyűgözi le a betérőket. Különböző napszakokat és időjárási viszonyokat képesek szimulálni, továbbá konferenciatermek, moziterem, internet, úszómedencék és a trójai faló másával díszített csúszdapark garantál kellemes időtöltést. Professzionális csapat által szervezett animációs programok napközben és esténként. Az alagsorban fantasztikus fürdő-, és egészségközpont található: belső medence, szaunák, törökfürdő, hószoba, homokszoba, esőszoba, többféle masszázs (svéd, thai, stb), hidroterápiás, kozmetikai és más kezelések sokasága áll a vendégek rendelkezésére.

További sportolási, kikapcsolódási lehetőségek

Tenisz, fitnesz, kosárlabda (kis méretű fedett pálya is van), squash, asztalitenisz, minifoci, darts, boccia, aerobic, röplabda, falmászás, biliárd, strandfoci, játékterem, (bowling, play-station, stb), vízisportok a tengerparton, aquapark, delfinárium, mozi.

Szobák

Zuhanyozó, hajszárító. A családi suite (49 m²) max 4 fős, 1 hálóból és 1 nappaliból áll, felszereltsége megegyezik a standard szobával. A szobák szőnyegpadlósak.

Ellátás

All inclusive

Utazási iroda hazai besorolás
Utazás azonosító száma: 35572 (Ha érdeklődik a szálloda felöl, akkor ezt a számot tudassa velünk!)
Török utazások indulási időpontjai, kalkuláció
Kérjük, várjon amíg az ajánlatok megjelennek!
Kérdése van? +36 1 785 84 92